http://www.favoritvin.dk

 


Røget rådyrkølle - 4 pers.

Kødet skæres i meget tynde skiver. Serveres på salatbund af hjertesalat med friske hindbær og blåbær.

 


Æggestand:

½ porre og lidt purløg
4 æg, 1/4 l fløde.

Porre og purløg kommes i smurte forme. Æg og fløde piskes og hældes over porrerne og bages i ovn i ca. 1 time ved 110 gr. Anrettes på et fad og pyntes med hindbær & blåbær.




Langtidsstegt kalvespidsbryst med Rebildsalat - 4 pers.

1 kg. kalvespidsbryst krydres med middelhavssalt og timian.
Steges i ovnen i 6 timer v/110 gr.




Rebildsalat

1½ kg. spidskål eller hvídkål
½ kg. fintsnittede porre
½ kg. ananas i tern fra dåse
Lidt æbler i skiver
Soltørrede tranebær

Dressing:

250 gr. mayonnaise
7,5 dl. creme fraiche 38%
20 gr. sukker
ananasvand

Dressingen røres sammen og de øvrige engredienser vendes i.

Hertil serveres groft rugbrød, syltede asier og græskar.


Rigtig god fornøjelse!

Din indkøbskurv

Antal varer: 0
0,00
Fragt:
0,00

Din indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

favorit vin • Skanderborgvej 18-24 • 8000 Århus C • E-mail: mail@favoritvin.dk • Tlf.: 2844 6603 • CVR: 17 55 53 40